مدیر كل انتقال خون خراسان شمالی گفت: در روز تاسوعا و عاشورا، 381 نفر به پایگاههای انتقال خون استان مراجعه كردند كه از این تعداد، 309 نفر موفق به اهدای خون شدند.
هادی نوری بابیان اینكه حضور 55 نفر از بانوان و مشاركت 57 نفر برای نخستین بار شایسته توجه و تقدیر است، گفت: بانوان استان 10.7 درصد بود كه رتبه نخست كشور را داشتیم.
مقام دوم كشور در مشاركت جوانان
مدیر كل انتقال خون استان در ادامه افزود: خراسان شمالی در این مدت مشاركت افراد زیر 35 سال با 36 درصد، مقام دوم كشوری را كسب كرد.
نوری اضافه كرد: همچنین در مجموع دهه اول محرم 1404، تعداد هزارو 136 مراجعهكردندكه از این میان، 973 نفر موفق به اهدای خون شدند، كه نقش ارزندهای در تأمین ذخایر خون استان ایفا كردند.
اداره كل انتقال خون خراسان شمالی ضمن قدردانی از مشاركت گسترده مردم، بر اهمیت استمرار این فرهنگ نوعدوستی تأكید دارد و از عموم شهروندان دعوت كرد تا در طول سال نیز یاریرسان بیماران نیازمند به خون باشند.