452 زندانی آموزش‌های صنایع دستی را فرا گرفتند

از ابتدای امسال تاكنون 452 نفر از مددجویان زندان فردیس در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی آموزش دیده‌اند.

1404/05/27
|
07:00
|

سرپرست اداره‌كل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز، از برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف در رشته‌های صنایع‌دستی برای مددجویان زندان فردیس خبر داد و گفت: این دوره‌ها با هدف توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای زندانیان برگزار می‌شود.
زینالی گفت: از ابتدای امسال 452 نفر از مددجویان در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی آموزش دیده‌اند كه این دوره‌ها شامل قلاب‌بافی، چرم‌دوزی و كنده‌كاری روی چوب بوده است.
زینالی افزود: از مجموع آموزش‌دیدگان، 254 نفر زن بوده‌اند كه همگی در رشته قلاب‌بافی مهارت كسب كرده‌اند. در بخش مردان نیز 50 نفر قلاب‌بافی، 18 نفر چرم‌دوزی و 130 نفر كنده‌كاری روی چوب آموزش دیده‌اند.
وی گفت: آموزش صنایع‌دستی، فراتر از یك مهارت شغلی، به بازسازی اعتمادبه‌نفس و ایجاد امید در بین مددجویان كمك می‌كند. این برنامه‌ها به آنان این امكان را می‌دهد كه پس از آزادی، با یك حرفه و مهارت به جامعه بازگردند و زندگی جدیدی را آغاز كنند.

دسترسی سریع