ترافیك سنگین در معابر اصلی تهران

مركز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ وضعیت ترافیكی بزرگراه‌های تهران را اعلام كرد.

1405/02/15
|
11:26
|

مركز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام كرد: ترافیك در مسیر غرب به شرق بزرگراه‌های شهید همت از جنت آباد تا اشرفی اصفهانی و در ادامه از شیخ فضل الله نوری تا خیابان گاندی، حكیم از شقایق تا پل شیخ فضل الله نوری، آبشناسان از بلوار شاهین شمالی تا بلوار فرحزادی، لشگری از تهرانسر تا ورودی خیابان مهرآباد، و خیابان آزادی از استاد معین تا تقاطع توحید كم كم در حال شكل گرفتن است.

ترافیك مسیر شرق به غرب بزرگراه‌های شهید بابایی از بلوار هنگام تا پل امام علی (ع)، صدر ازبزرگراه شهید صیاد شیرازی تا مدرس، شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان و بزرگراه زین الدین از شمیران نو تا خیابان شریعتی نیز در حال شكل گیری است.

مسیر جنوب به شمال بزرگراه‌های نواب صفوی از چراغی تا تونل توحید، سعیدی از میدان فتح تا خیابان دامپزشكی، یادگار امام (ره) از خیابان حبیب الله تا حكیم، بسیج بالاتر ازسه راه افسریه تا قصر فیروزه و بزرگراه شیخ فضل الله نوری از پل جناح تا پل جلال آل احمد و بزرگراه امام علی (ع) از شهید رئیسی تا محلاتی و در ادامه از گلشن دوست تا خیابان طاهرخانی ترافیك در حال شكل گیری است.

پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تردد در معابر پایتخت توصیه می‌كند: تجربه نشان میدهد برخی از حوادث رانندگی در اثر سرعت و سبقت‌های غیر مجاز اتفاق می‌افتد، رانندگان محترم لطفا با مدیریت زمان از وقوع حوادث تلخ و ناگوار در حین رانندگی جلوگیری كنید.

دسترسی سریع