فرآورش گاز در پالایشگاه دوم پارس جنوبی در هفت ماه امسال از مرز ۱۱ میلیارد مترمكعب گذشت
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس بهرهبرداری پالایشگاه دوم شركت مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: دراین مدت بیش از ۱۱میلیارد و ۷۲۸ میلیون مترمكعب گاز در این پالایشگاه فرآورش شده است.
محمد سعیدیان افزود: ۱۴میلیون بشكه میعانات گازی و ۷۵ هزار و ۹۱۸ تن گوگرد دانهبندی نیز در هفت ماه امسال در این پالایشگاه تولید شد.
وی ادامه داد: امیدواریم با تكیه بر توان فكری و عملكردی كاركنان بتوانیم در زمینه تداوم برداشت حداكثری از میدان مشترك پارس جنوبی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نقش بسزایی داشته باشیم.
پالایشگاه دوم شركت مجتمع گاز پارس جنوبی وظیفه بهره برداری از فازهای دوم و سوم میدان گازی پارس جنوبی را بر عهده دارد كه سال ۸۱ به عنوان نخستین فازهای این میدان به بهره برداری رسید.
فازهای ۲ و ۳ میدان گازی پارس جنوبی روزانه ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مكعب گاز، ۸۰ هزار بشكه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد تولید میكند.