دستیابی به پیشرفت‌های علمی در سایه امنیت داخلی و خارجی



معاون ستاد كل نیرو‌های مسلح: ­برای رسیدن به پیشرفت‌های علمی نیازمند برخورداری از امنیت داخلی و خارجی هستیم.

1396/12/16
|
12:37
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، ­امیر دریادار حبیب الله سیاری در سومین همایش دستیابی به مرجعیت علمی و پژوهشی افزود:­ امنیت مقوله مهمی است كه اگر حاصل نشود هیچ پیشرفتی در كشور حاصل نمی‌شود.

وی با اشاره به اینكه یكی از اهداف دشمن ­امنیت داخلی ماست، گفت: ­­با دارا بودن امنیت نظامی است كه­­ توان بازدارنگی بالایی ­داریم­ و با اتكای به آن امنیت داخلی و خارجی را فراهم­ می‌كنیم.

معاون ستاد كل نیرو‌های مسلح افزود: امنیت، شكل های­­ اجتماعی ­و اقتصادی دارد و این سال‌ها دشمن در تلاش است كه امنیت ­اقتصادی ­ما را هدف قرار دهد.

وی ­با بیان اینكه زیست و منابع و فرهنگ نیز دیگر اقسام امنیت است، ­افزود: انسجام و هماهنگی در داخل یك ملت، ­ امنیت سیاسی كشور را فراهم می‌كند. ­

سیاری گفت: بهره گیری از رهبری مقتدر و توانمند امنیت را در كشور و منطقه تامین كرده است.

سومین همایش دستیابی به مرجعیت علمی و پژوهشی با حضور وزیر بهداشت و جمعی از محققان و پژوهشگران در­­دانشگاه علوم پزشكی تهران برگزار شده است.

دسترسی سریع