با بیان اینكه حدود 300 نفر از كل بیماران بستری گیلان معادل 48.5 حتی یك دز واكسن هم تزریق نكردند، گفت: تزریق واكسن كرونا به ویژه دز سوم احتمال ابتلا به بیماری را تا 80 درصد كاهش می دهد.
دكتر فردین مهرابیان در گفت : از خروج تعداد زیادی از شهرستان های گیلان از وضعیت قرمز كرونایی خبر داد و اظهار كرد: شهرستان ها آستارا، صومعه سرا، بندرانزلی، رودبار، لاهیجان و رودسر قرمز باقی ماندند.
وی شهرستان های تالش، رضوانشهر، ماسال، فومن، شفت، خمام، رشت، آستانه اشرفیه، سیاهكل، لنگرود و املش را در وضعیت نارنجی دانست و افزود: بستری های روزانه گیلان طی شبانه روز گذشته به زیر 100 نفر رسید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی گیلان، از بستری 634 بیمار كرونایی در سطح بیمارستان های گیلان خبر داد و تصریح كرد: 124 در بخش مراقبت های ویژه و آی.سی.یو و 118 بیمار بدحال داریم.
مهرابیان، با بیان اینكه حدود 300 نفر از كل بیماران بستری گیلان معادل 48.5 حتی یك دز واكسن هم تزریق نكردند، گفت: تزریق واكسن كرونا به ویژه دز سوم احتمال ابتلا به بیماری را تا 80 درصد كاهش می دهد و افراد در صورت ابتلا نیز شدت و مدت زمان كمتری از بیماری را تجربه می كنند.
وی با بیان اینكه تاكنون 45 درصد افراد واجد شرایط استات موفق به تزریق دز سوم شدند، خاطرنشان كرد: مردم باید استفاده از ماسك، دریافت واكسن، رعایت پروتكل های بهداشتی و پرهیز از عادی انگاری را همزمان همچنان مدنظر قرار دهند.