پیش‌فروش سكه‌های 1386 از امروز آغاز می‌شود

بانك مركزی از امروز با آغاز پیش‌فروش انواع سكه بهار آزادی ضرب 1386 و تحویل در 30 دی 1404، برنامه افزایش عرضه سكه در بازار را كلید زد؛ طرحی كه طی سه روز امكان واریز وجه و ثبت سفارش در مركز مبادله ارز و طلا را برای متقاضیان فراهم می‌كند.

1404/07/12
|
12:17
|

بانك مركزی در راستای افزایش عرضه سكه و مدیریت بازار طلا، از امروز شنبه 12 مهر 1404 طرح پیش‌فروش انواع قطعات سكه بهار آزادی ضرب 1386 با سررسید 30 دی 1404 را در مركز مبادله ارز و طلای ایران آغاز خواهد كرد.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، متقاضیان می‌توانند در روز‌های شنبه، یكشنبه و دوشنبه این هفته نسبت به واریز وجه ریالی مورد نیاز اقدام كرده و سپس در روز سه‌شنبه سفارش‌گذاری خود را انجام دهند.

جزئیات مربوط به فرآیند واریز وجه و شیوه ثبت سفارش، از سوی مركز مبادله ارز و طلای ایران به اطلاع عموم خواهد رسید.

این طرح بخشی از بسته سیاستی بانك مركزی برای افزایش عرضه در بازار طلا و پاسخ به تقاضای فعالان و خریداران محسوب می‌شود.

در همین ارتباط سخنگوی مركز مبادله ایران با اشاره به حراج‌های سكه طلا و طرح پیش فروش سكه بانك مركزی كه در بستر مركز مبادله ایران انجام می‌شود، تاكید كرد: برنامه‌های بانك مركزی و مركز مبادله ارز و طلای ایران برای تأمین نیاز‌های واقعی متقاضیان و مدیریت هیجانات كاذب و اجرای سیاست‌های تنظیم بازار همچنان ادامه خواهد داشت.

دسترسی سریع