از ساعت به مدت

رادیو پیام

ياد شهيدان وطن

ذخیره سد‌های تهران تا حد حجم مرده كاهش یافت

سخنگوی صنعت آب كشور اعلام كرد: با نزدیك شدن سد‌های امیركبیر، لار، لتیان و ماملو به مرز حجم مرده، استفاده اضطراری از این ذخایر آغاز شده است.

1404/08/04
|
11:27
|

عیسی بزرگ‌زاده، به وضعیت سد‌های تهران اشاره كرد و گفت: به جزء سد طالقان، سایر سد‌های تهران شامل امیركبیر، لار، لتیان و ماملو به حجم مرده خود نزدیك شده‌اند.

سخنگوی صنعت آب كشور توضیح داد: حجم مرده به معنای بخشی از گنجایش سد است كه برای ذخیره‌سازی رسوب و در برخی موارد، برای بهینه‌سازی تولید انرژی در پروژه‌های برق‌آبی در نظر گرفته می‌شود. معمولاً تلاش می‌شود كه در شرایط نرمال از حجم مرده استفاده نشود، اما با توجه به بحران آب، ما ناچار به استفاده از این حجم مرده در سدها، به ویژه در سد ماملو هستیم.

بزرگ‌زاده افزود: برای این منظور، یك سیستم پمپاژ موقت طراحی كرده‌ایم كه با استفاده از ایستگاه‌های پمپاژ، آب را به مجاری بالاتر منتقل می‌كند.

وی همچنین به ضرورت كنترل كیفیت آب اشاره كرد و گفت: برای حفظ كیفیت آب، اقدامات تمهیدی بیشتری انجام می‌دهیم، زیرا كیفیت آب برای ما خط قرمز است.

سخنگوی صنعت آب كشور تأكید كرد: ما با استفاده از روش‌های فیزیكی و شیمیایی مختلف، تلاش می‌كنیم تا كیفیت آب را حفظ كنیم و از این طریق به مدیریت بحران آب كمك كنیم.

وی از طراحی سامانه پمپاژ موقت و اجرای اقدامات فیزیكی و شیمیایی برای جلوگیری از افت كیفیت آب خبر داد و تأكید كرد كه حفظ استاندارد‌های كیفی آب در اولویت مدیریت منابع آبی پایتخت قرار دارد.

دسترسی سریع
یاد شهیدان وطن