رئیس فدراسیون دوومیدانی از اجرای طرح استعدادیابی ورزشی در مدارس كشور خبر داد و افزود: از مهرماه تیمهای تخصصی فدراسیون با حضور در استانها استعدادهای نوظهور را شناسایی و برای آموزش و حمایت بیشتر به تهران دعوت خواهند كرد.
احسان حدادی در مجمع انتخاباتی هیئت دو و میدانی خراسانشمالی را یكی از استانهای توانمند در بخش دو و میدانی دانست و با تاكید بر نگاه حمایتی فدراسیون از مناطق كمتر برخوردار گفت: بیشترین كمكهای ما به استانهایی همچون خراسان شمالی اختصاص مییابد تا عدالت ورزشی در سراسر كشور محقق شود.
رئیس فدراسیون دو و میدانی اضافه كرد: مدالهای جهانی و المپیك اعتبار و افتخار برای ورزشكار و كشور به همراه دارد و باید ورزشكاران دوومیدانی متمركز به این هدف باشند.
در مجمع انتخاباتی هیئت دو و میدانی خراسان شمالی، رضا علیآبادی با كسب 17 رأی از مجموع آرا برای چهار سال بهعنوان رئیس این هیئت انتخاب شد.
وی پیشتر نیز در حوزه ورزش استان فعال بود.
افزون بر 32 هزار ورزشكار بیمه شده آقا و خانم در خراسانشمالی وجود دارد كه زیر نظر 51 هیات ورزشی استان فعالیت میكنند.